Artist : Suci Tacik - Lilakne Lungamu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:26
View : 8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Suci Tacik - Lilakne Lungamu

Tak rewangi ora tau turu

Lilo prihatin nganti nekak gulu

Nanging sliramu ninggalke aku

Nyepeleke kabeh perjuanganku


Kowe lungo nuruti nafsumu

Gandeng wong liyo sing nyukupi butuhmu

Jarene cinta saling melengkapi

Tapi kenyataan kau memilih pergi


Wes tak lilakne lungamu

Ora butuh wong sing seneng dolanan ati

Pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi

Kelangan wong sing senenge ngapusi


Pancen iki wes dadi dalanku

Tak nggo sinau mernahke lakuku

Lorone ati ora tak getuni

Tak syukuri dadi motivasi

Home