Artist : Ska 86 - Sayang 2 Ska Version
Title : UYE tone
Duration : 06:36
View : 34.4M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ska 86 - Sayang 2 Ska Version

lirik lagu Sayang 2-Nella Kharisma

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Home