Artist : Farel Prayoga Pengamen Kecil Viral..!!! - Aku Ngamen
Title : ARD Management
Duration : 04:38
View : 233
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Farel Prayoga Pengamen Kecil Viral..!!! - Aku Ngamen

Awan Urip Ning Ndalan

Bengi Sek Golek Pangan

Ra perduli panas lan udan

Supoyo kesok isuk iso Sarapan


Mlaku sak paran paran

Tanpo arah tujuan

Mung nggolek sego sak pulukan

Penting sabendino iso mangan


Aku ngamen Karo nunut rejeki

Piro piro o nak ngekei tak tampani

Aku kuat ora oleh mengeluh

Opo meneh pantang yen ngetoke iluh


Aku ngamen karo golek rejeki

Sing penting halal gwe nyambung urip iki

Aku ikhlas lan aku kudu tabah

Sopo ngerti nasibku iso berubah

Home