Artist : Yeni Inka - Milih Liyane
Title : Yeni Inka Channel
Duration : 04:25
View : 9.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Milih Liyane

Opo kudu ngene carane

Kowe ninggalno awakku

Opo pancen iki nasibku

Kudu pisahan karo awakmu


Jujur aku iseh kelingan

Kowe pancen seng paling tak sayang

Nanging saiki tresnamu ilang


Aku tulus sayang karo awakmu

Nanging kowe ora ngerteni aku

Kabeh seng tak lakoni 

Ora ono artine

Kowe milih golek liyane

Home