Artist : Sasya Arkhisna - Tak Antem Watu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:22
View : 2.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Tak Antem Watu

ning alun-alun belambangan

aku weruh koe gandengan tangan

kok tego ngelarani atiku


banyu moto netes ning pipi

padahal cinta iki nganti mati

kok tegone koe ra eling janji-janji


janji-janji bakal setia sampek mati

tapi nyatane mbok gawe loro


pengen tak antem watu raimu iku

pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku


pengen tak antem watu raimu iku

pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu


ning alun-alun belambangan

aku weruh koe gandengan tangan

kok tego ngelarani atiku


banyu moto netes ning pipi

padahal cinta iki nganti mati

kok tegone koe ra eling janji-janji


janji-janji bakal setia sampek mati

tapi nyatane mbok gawe loro


pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu


pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu


pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

pengen tak antem watu raimu iku, pengen tak cepit kayu anumu iku

ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Home