Artist : Fendik Adella Ft Difarina Adella - Mendem Wedokan
Title : Henny Adella
Duration : 06:35
View : 169.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fendik Adella Ft Difarina Adella - Mendem Wedokan

Simbok simbok wetengku luwe, ana ketan aku tukokna

Simbok simbok aku wis gedhe, ana perawan coba takokna


Tole tole ketane abang, dicampuri klapa parutan

Tole tole rabine gampang, paling penting golek gawean


Aduh simbok penting kawinan, aku iki wis mendem wedokan

Aduh simbok ra isa turu, awan bengi pengen pengen pengeen ketemuu


Ora gampang wong bebojoan kudu bisa golek sandang pangan

Yen mung nuruti mendemmu, apa bojo mbok pakani watu?


Yen Mengkono Mbok aku tak nyambut gawe

Golek duit kanggo nikahan


Iyo tole dongane mbok e mugo wae biso kelaksanan

Home