Artist : Ryan Ncx Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Tau Tatu
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 06:11
View : 113.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ryan Ncx Ngawi Dangdut Sampek Tuwek - Tau Tatu

tatu hang bengen tau

manggon nong ati nisun

seperene perihe mageh keroso


iku hang gawe sun kuatir

bakal kebalen maneng

isun wedi di larani


paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun


siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro


kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio


mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu


paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun


siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro


kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio


mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu


kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio


mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

Home