Artist : Happy Asmara X Ndarboy - Tak Kan Berpisah
Title : Ndarboy Genk
Duration : 05:11
View : 81.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara X Ndarboy - Tak Kan Berpisah

bengi iki aku kelingan

pertama kali dewe kenalan

niatku arep tak gawe pelarian

soyo suwe aku ngeroso nyaman


ora gampang ngadepi aku

ra gampang ngerteni sikapku

sabarmu tak akoni hebat

sliramu jan ra tau sambat

mugo wae tresnone dewe kuat


matur nuwun sampun nggawe nyaman

aku percoyo sliramu tenanan

janjiku bakal selalu setia

mugo Gusti nyandingno ning pelaminan


ngapurane yen aku akeh salah

sabarmu neng aku ora kenal lelah

ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah


takkan berpisah

semua pasti akan indah


matur nuwun sampun nggawe nyaman

aku percoyo tresnamu tenanan

janjiku bakal selalu setia

mugo Gusti nyandingno ning pelaminan


ngapurane yen aku akeh salah

sabarmu neng aku ora kenal lelah

ku pertahankan dengan susah payah

kita takkan berpisah


ku pertahankan dengan susah payah

oooh kita takkan berpisah huuu aaah

Home