Artist : Nella Kharisma - Sigar
Title : Nella Kharisma - Topic
Duration : 04:52
View : 16.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Sigar

Umpomo isun hang salah
Njaluk tulung ngomongo baen
Mergo sun sing biso moco atin riko
ADVERTISING

Atin riko

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni welas riko ngobong ati
Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Home