Artist : Jaranan Koplo - Loro Ati
Title : Dian Susanto AXL
Duration : 04:49
View : 4.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Jaranan Koplo - Loro Ati

Loro ati iki ora kenek dibaleni
Nangis kowe malah gandeng karo liane
Pengen ku mung siji
Nyandeng kowe selawase
Ra ono wong lio seng iso nggantek ake

Aku ra nyongko
Aku ra lilo
Nangis ati iki nangis

Mergo aku iki eleng karo janjine
Janji biyen kowe karo aku

Loro ati iki ora kenek dibaleni
Nangis kowe malah gandeng karo liane
Pengen ku mung siji
Nyandeng kowe selawase
Ra ono wong lio seng iso nggantek ake

Home