Artist : Yeni Inka Ft. New Pallapa - Ditingal Rabi
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:38
View : 56K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. New Pallapa - Ditingal Rabi

Atiku rasane loro

Nyawang kowe rabi karo wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane


Kudu pisah kelangan tresnane

Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku


Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro

Nyawang kowe rabi karo wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku


Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane

Kudu pisah kelangan tresnane

Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

Senajan nyekso tresnoku


Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki


Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

Kowe tego nglarani mblenjani janji suci

Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu


Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso


Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Home