Artist : Vita Alvia - Rungokno Aku
Title : RC Music
Duration : 05:26
View : 30.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Rungokno Aku

Aku jengkel karo kowe

Opo-opo mbok putusi dewe

Madep aku, rungokno aku

Aku ra mung konco ngentekke wektu


Aku nelongso yen 'we nangis, yang

Padahal aku ra neng endi-endi

Mung coro pemikiranmu keleru

Kabeh omongan mbok lebokne atimu


Aku ra pengen kowe sedih, yang

Soyo suwe kudune soyo sayang

Hubungan ojo digawe pelik

Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji-sijine, kowe

Sumpah raono liyane 

Ambruk cagakku

Nuruti kabeh angen-angenmu


Opo-opo kok aku

Kabeh mung tibakke neng aku

Senajan dalan ra alus

Sing penting aku wani terus


Aku ra pengen kowe sedih, yang

Soyo suwe kudune soyo sayang

Hubungan ojo digawe pelik

Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji-sijine, kowe

Sumpah raono liyane 

Ambruk cagakku

Nuruti kabeh angen-angenmu


Opo-opo kok aku

Kabeh mung tibakke neng aku

Senajan dalan ra alus

Sing penting aku wani terus


Sugeng dalu widodari 

Ojo nangis tibo mburi

Kartonyono medhot janji

Rungokno aku seng nduwe ati


Sugeng dalu widodari 

Ojo nangis tibo mburi

Kartonyono medhot janji

Rungokno aku seng nduwe ati

Rungokno aku seng nduwe ati

Home