Artist : Alvi Ananta - Ngamen 5
Title : ARD Management
Duration : 05:13
View : 3.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Alvi Ananta - Ngamen 5

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan neng lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang


Yen ra keliru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu


Saiki aku nembe ngerasakno

Pacaran karo wong kertosono

Gantenge koyok arjuno

Esemane koyok raden gatutkoco


Senadyan awakku kebak tatoan rodo tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan


Cah ganteng ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen nang prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Home