Artist : Neo Sari - Ngobong Ati
Title : MUARA BINTANG
Duration : 05:17
View : 12.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Neo Sari - Ngobong Ati

Kuatno isun kuatno

Nglakoni urip koyok gedigi

Sakbendino diloro ati

Koyok duduk laki lan rabi


Ingsun lan riko akeh cobone

Mulo wong tuwek bener omonge

Gulo jowo rasane peruh

Gudo ciloko akehe sewu


Isun seng ngiro bakale koyok gedigi

Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi

Nyatane bener saiki ngobong ati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Sasya Arkhisna - Janji Putih

Iwan Fals - Cikal

ST12 - Pengamen Borju

Neona - Aduh Neik

Nidji - Menang Demi Cinta

Naura - Sahabat Setia (feat. Nola)

Home