Artist : Neo Sari - Ngobong Ati
Title : MUARA BINTANG
Duration : 05:17
View : 12.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Neo Sari - Ngobong Ati

Kuatno isun kuatno

Nglakoni urip koyok gedigi

Sakbendino diloro ati

Koyok duduk laki lan rabi


Ingsun lan riko akeh cobone

Mulo wong tuwek bener omonge

Gulo jowo rasane peruh

Gudo ciloko akehe sewu


Isun seng ngiro bakale koyok gedigi

Katon tulus welase tibane ngapusi

Sampek wong tuwek pesene seng sun anggepi

Nyatane bener saiki ngobong ati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Setia Band - Stasiun Cinta

Rizky Febian - Hingga Tua Bersama

Iwan Fals - 15 Juli 1996

Ebiet G. Ade - Hidup III

Yeni Inka - Ku Tak Akan Bersuara

Rossa - Cinta Dalam Hidupku

Home