Artist : Nella Kharisma - Lalekno Baen
Title : DSA RECORD
Duration : 04:49
View : 356.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Lalekno Baen

Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
ADVERTISING

Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane rusak ati nisun
Wes ping piro baen riko ngejur batin iki
Wes cukup riko gawe ajur urip isun
Sak wise riko ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Lalekno baen isun teko urip riko
Kerono riko wes ono pilihan liyo
Tinggalen isun neng kene peluken larane
Myakne isun hang nyawang
Masio eloh banyu moto mili getih

Home