Artist : Difarina Indra Adella & Fendik Adella - Ngidam Jemblem
Title : Henny Adella
Duration : 07:57
View : 153.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Indra Adella & Fendik Adella - Ngidam Jemblem

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman-eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku larang loh mas

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi mas

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Jemblem sing ngendi kang

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu dik

Jemblem sing ngendi neh

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi to

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (tak usah bingung -bingung)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Aduh, Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (mosok bingung dik)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Dik, aku penasaran

Opo yo tenan kowe dodolan jajan

Nyawang kowe sing bakul jajan

Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas

Tapi mung kari siji jenenge jemblem

Jemblemku jembleme super

Tak eman eman mas

Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Saikine aku kepikiran

Ndek kapan isun ngicipi jemblemu

Angen angen ngedun mbun mbunan

Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan

Aku iki sing ngidam jemblemmu

Sak umpomo tek ku tuku larang

Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui dik

Sing kui ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik

Eh, jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu (Oalah)

Jemblem sing ngendi maneh mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Eh, pancen ra ngerti

Mbok yo ojo mbingungi

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)

Jemblem sing ngendi mas

Jemblem sing kui lho dik

Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik

Pancen ora ngerti

Mbok yo ojo mbingungi, walah walah (lo lo lo)

Yo jemblem mbok sing gembol kui

Home