Artist : Safira Inema - Mencintai Dengan Ngeyel
Title : RC Music
Duration : 05:14
View : 60.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Safira Inema - Mencintai Dengan Ngeyel

Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Piye kabarmu tresnoku sing wingi

Opo pilihanmu wis dadi karepe ati

Yen tak sawang esemmu soyo ilang

Opo kowe ra entuk kebahagiaan


Opo ra kesel atimu

Nutupi roso gengsimu

Opo ra kesel atimu

Merjuangke tresno semu


Ra kabeh sing mbok perjuangke

Kuwi ngerti kowe

Tapi kowe tetep merjuangke de'e


Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku

Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe

Begitu dalam nganti aku sadar

Yen tresnomu dudu dinggo aku


Ra kabeh sing mbok perjuangke

Kuwi ngerti kowe

Tapi kowe tetep merjuangke de'e


Ra kabeh sing mbok tresnani

Mbalik nresnani kowe

Tapi kowe tetep ngeyel wae


Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku

Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe

Begitu dalam nganti aku sadar


Mbesuk yen kowe uwis ora krungu kabarku

Ngapuranen aku wis tau ngarepke kowe

Begitu dalam nganti aku sadar


Yen tresnomu dudu dinggo aku

Yen tresnomu dudu dinggo aku

Yen tresnomu dudu dinggo aku

Home