Artist : Lutfiana Dewi - Tak Antem Watu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:49
View : 362
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Tak Antem Watu

Ning alun-alun belambangan

Aku weruh koe gandengan tangan

Kok tego ngelarani atiku

Banyu moto netes ning pipi


Padahal cinta iki nganti mati

Kok tegone koe ra eling janji-janji

Janji-janjine bakal setia sampek mati

Tapi nyatane mbok gawe loro

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku


Ben ora iso ngguyu, gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku

Ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Ning alun-alun belambangan


Aku weruh koe gandengan tangan

Kok tego ngelarani atiku

Banyu moto netes ning pipi

Padahal cinta iki nganti mati

Kok tegone koe ra eling janji-janji

Janji-janji bakal setia sampek mati


Tapi nyatane mbok gawe loro

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku

Ben ora iso ngguyu, gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku


Ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku


Ben ora iso ngguyu, gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku


Ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku


Ben ora iso ngguyu gawe nambani loro atiku

Pengen tak antem watu, raimu iku

Pengen tak cepit kayu, anumu iku

Ben ora iso ngentok rapati-pati dolanan wong ayu

Home