Artist : Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Ldr | Kentrung
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 05:03
View : 45.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Ldr | Kentrung

ak tulis layang kangen iki dinggo kowe

Soyo ngampet gedhe roso katresnanku

Senajan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke


Tunggulah ku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku nganggo restumu

Sabar ngenteni tekan baliku


Tak jogo roso kanggo awakmu

Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali


Nganti mbesok tekaning pati

Janji tulus ra mung ono ing lathi

Mantep roso lan jiwo rogo iki


Tak titipke layang kangenku iki

Mugo biso nambahi ati

Panyuwunku siji kanggo awakmu


Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe

Soyo ngampet gedhe roso katresnanku


Senajan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke

Tunggulah ku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku nganggo restumu


Sabar ngenteni tekan baliku

Tak jogo roso kanggo awakmu

Semoga dirimu juga begitu


(Hok a, hok e)

Roso sayang iki ra biso lali

Nganti mbesok tekaning pati


Janji tulus ra mung ono ing lathi

Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki


Mugo biso nambahi ati

Panyuwunku siji kanggo awakmu

Njogo roso lan katresnanku


Roso sayang iki ra biso lali

Nganti mbesok tekaning pati

Janji tulus ra mung ono ing lathi


Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki

Mugo biso nambahi ati


Panyuwunku siji kanggo awakmu

Njogo roso lan katresnanku

Home