Artist : Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Bojo Loro
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 04:41
View : 1.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Bojo Loro

Keroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet, dik, nduwe bojo loro
Mikir sing enom, mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut-cekut mumet temenan
Ati bingung, dik, le mbagi katresnan
Butuhe akeh, duwit pas-pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Keroso sepet empinge mlinjo
Sirah mumet, dik, nduwe bojo loro
Mikir sing enom, mikir sing tuwo
Ro karone podo le tresno

Cekut-cekut mumet temenan
Ati bingung, dik, le mbagi katresnan
Butuhe akeh, duwit pas-pasan
Tanggal enom wis kebingungan

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Mrono mrene saben dino
Iki mrene sesuke mrono
Bojo enom mung sedelo
Bojo tuwo nggondeli celono

Home