Artist : Dara Ayu Ft.wandra - Satru 2
Title : TA PRO Music & Publishing
Duration : 04:19
View : 10.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dara Ayu Ft.wandra - Satru 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu

Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku

Opo kurang leh ku ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane


Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu


Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo

Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu

Aku yo wis ora nglirik liyane

Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae

Mbok di eman eman hubungane


Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati

Mbok ojo satru satru ae sayangku

Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo

Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu


Home