Artist : Lala Widy Ft Shepin Misa - Ego
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:52
View : 10.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lala Widy Ft Shepin Misa - Ego

Pangapuranen aku,
Tulus ojo kepekso
Bendino mung golek kesalahanmu

Aku cen klera kleru
Nresnani sliramu
Aku tak sing ngalah,
Aku ngaku salah

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Sori aku mung mikir egoku
Ora nggatekke kabeh perjuanganmu
Sayang…tak akoni aku kleru

Aku ngerti koe wes kecewa
Bertahan dengan cara dewasa
Ora kondo yen koe keloro-loro
Masalah ben ora dowo

Kudu iso tok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan
Kudu iso tok pertimbangkan tenan
Ojo waton gawe keputusan

Bar nesunan ojo bubar
Opo koe raeman-eman
Nibo tangi kabeh dilakoni
Aku sadar luwih milih bertahan

Home