Artist : Ra Kuat Mbok - Difarina Indra - Om Adella
Title : Henny Adella
Duration : 07:36
View : 248.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ra Kuat Mbok - Difarina Indra - Om Adella

Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane kenak tenan
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan
Lah, lah, lah mesakno
Curhat ning embok nek durung rabi jok ndemok
Laterus piye pacaran kok lolak-lolok (lolak-lolok)
Dasare simbok mbiyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek mengok-menggok
Kenceng (hehehe)
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak nesu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu
Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu mbok (tak golekne mantu)
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu
The Rosta, The Rosta
Asli lho lek
Sobat The Rosta, asli lho lek
Aku ratahan pengen ngrasakne pacaran
Opo yo bener rasane inuk, inuk, inuk (jos)
Njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
Lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan
Curhat ning embok lek durung rabi jok ndemok
Lha terus piye pacaran kok lolak-lolok (lolak-lolok)
Dasare simbok biyen e lulusan pondok
Kudune kenceng ojo sampek menggok-menggok
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Timbang engko Paiman iki selak anu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Rabekno to mbok ngko tak gaweke putu
Wolu-wolu (telu-telu)
Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu mbok
Westoh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak perot ra payu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Timbang engko Paijo iki selak anu
Wes rakuat aku, wes ratahan aku
Rabekno toh mbok ngko tak gawekke
Ngene iki pitu, ngene iki
Mbok, mbok, mbok ketimbang kumat step ku
Cepet mbok endang golekno mantu
Wes toh mbok masio rapatek ayu
Sikat mbok selak kisut ra payu

Home