Artist : Ratu Verlyne - Tutupen Botolmu Tutupen Oplosanmu / Oplosan
Title : Sekawan Record
Duration : 07:04
View : 10.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ratu Verlyne - Tutupen Botolmu Tutupen Oplosanmu / Oplosan

Opo ora eman duite? Gawe tuku banyu setanOpo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran?Ojo diteruske mendeme, mergo ora ono untungeYo cepet marenono mendemmu, ben dowo umurmu

Yu palapa, hey!OplosanOplosanOplosanPerdana record Suroboyo

Cobo sawangen kae konco-kancamuAkeh sing podo gelempanganUgo akeh sing kelesetan ditumpakke ambulan

Yo wes cukupno anggonmu mendemYo wes cukup anggonmu gendengYo mari-mario, yo leren-lereno, ojo diterus-terusno

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmuEmanen nyawamu, ojo mbok terus-teruskeMergane ora ono gunane

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmuEmanen nyawamu, ojo mbok terus-teruskeMergane ora ono gunane

OplosanOplosanOplosan

Opo ora eman duite? Gawe tuku banyu setanOpo ora mikir yen mendem iku biso ngrusak pikiran?Ojo diteruske mendeme, mergo ora ono untungeYo cepet marenono mendemmu, ben dowo umurmu

OplosanOplosanOplosanPalapa!

Cobo sawangen kae konco-kancamuAkeh sing podo gelempanganUgo akeh sing kelesetan ditumpakke ambulan

Yo wes cukupno anggonmu mendemYo wes cukup anggonmu gendengYo mari-mario, yo leren-lereno, ojo diterus-terusno

Tutupen botolmu, tutupen oplosanmuEmanen nyawamu, ojo mbok terus-teruskeMergane ora ono gunaneTutupen botolmu, tutupen oplosanmuEmanen nyawamu, ojo mbok terus-teruskeMergane ora ono gunane

OplosanOplosanOplosan

Translate to English


Home