Artist : Difarina Indra Adella Ft Fendik Adella - Joko Tingkir
Title : Henny Adella
Duration : 06:06
View : 71.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Indra Adella Ft Fendik Adella - Joko Tingkir

Joko Tingkir Ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Ngopek jamur nggone mbah wage

Pantang mundur terus nyambut gawe


Ning  Banyuwangi Tuku Ketan

Iki Cerito Anak Rantauan

Lombok Rawit Pedes Tenan

Golek Duwet Kanggo Masa Depan


Rokok Klobot Ning Ngisor Wit Mlinjo

Paling Abot Ninggal Anak Bojo

Tuku Donat Ning Kalimantan

Tetep Semangat Kanggo Masa Depan


Godong Knikir Godong Koro

Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo

Mangan Jamur Mangan Koro

Aku Jujur Kowe ra Percoyo

Home