Artist : Kurawa New Monata - Joko Tingkir Ngombe Dawet
Title : Ganapati Records
Duration : 07:19
View : 213.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Kurawa New Monata - Joko Tingkir Ngombe Dawet

Joko Tingkir Ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Joko Tingkir Ngombe dapur

Marai Mumet Ning Sirah Ajur


Ning Banyuwangi Tuku Ketan

Iki Cerito Anak Rantauan

Lombok Rawet Pedes Tenan

Golek Duwet Kanggo Masa Depan


Rokok Klobot Ning  Ngisor Wet Mlinjo

Paling Abot Ninggal Anak Bojo

Tuku Donat Ning Kalimantan

Tetep Semangat Kanggo Masa Depan


Godong Knikir Godong Koro

Ojo Dipikir Aku Arep Ngliyo

Mangan Jamur Mangan Koro

Aku Jujur Kowe Ora Percoyo


Joko Tingkir Ngombe dawet

Jo dipikir marai mumet

Ngopek jamur nggone mbah wage

Pantang mundur terus nyambut gawe

Home