Artist : Vita Alvia - Kedanan
Title : BANYUWANGI RECORD
Duration : 05:47
View : 1.3M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Kedanan

Sing koyo biasae isun koyo gedigi
Nduwe roso demen kari kenemenen
Buru ketemu pisan ati wing sing karuan
Rasane koyo wong kedanan
Opo mulo sun iki kedanan
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Sing koyo biasae isun koyo gedigi
Nduwe roso demen kari kenemenen
Buru ketemu pisan ati wing sing karuan
Rasane koyo wong kedanan
Opo mulo sun iki kedanan
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Raino bengi anane sun mung ngangen angen
Mandaneo biso nyanding riko
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani
Riko hang dadi pujane ati
Riko hang isun kedani

Home