Artist : Jihan Audy - Damar Opo Lilin
Title : PERDANA RECORD
Duration : 06:38
View : 4.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Jihan Audy - Damar Opo Lilin

Digowo nong endi digawe kelendi,

Suwi bebarengan nono kejelasan..

Hang dadi pikiran dadi pitakonan,

Isun duwen riko opo trimo konco..


Damar opo lilin buyar opo kawin,

Nyawang tekad riko kurang yakin..

Damar opo lilin buyar opo kawin,

Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,

Mumpung durung minggat welas iki ilang..


Digowo nong endi digawe kelendi,

Suwi bebarengan nono kejelasan..

Hang dadi pikiran dadi pitakonan,

Isun duwen riko opo trimo konco..


Damar opo lilin buyar opo kawin,

Nyawang tekad riko kurang yakin..

Damar opo lilin buyar opo kawin,

Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,

Mumpung durung minggat welas iki ilang..


Damar opo lilin buyar opo kawin,

Nyawang tekad riko kurang yakin..

Damar opo lilin buyar opo kawin,

Diterusno opo semene bain..


Kadhung duwe niat ati ojo mangmang,

Mumpung durung minggat welas iki ilang..

Home