Artist : Della Monica - Crito Mustahil Cover
Title : Della Monica
Duration : 05:07
View : 17K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Della Monica - Crito Mustahil Cover

ku wis tau

Ngrasakne jerune kedanan

Ngrasakne bundase kelaran

Ngrasakne nangisi ning ra ketaran

Houaawww


Aku ngiyani

Omongmu seng kesel jalani

Misal memang keputusanmu

Tak lilak-lilakne kelangan awakmu


Mung pengen ngandani

Sadar aku du seleramu saiki

Mung pengen negesi

Ati- ati yen kangen kabari


Ra maksane, niat gandeng mu ro aku

Cerito iki, cerito mustahil nggo aku

Karep ati mastekne kabeh senengmu

Ning sanding mu ra bakal ngilang

Kembang ngipi saben wengi

Ra nyongko luput tak nduweni

Mugo lungo ku , nglegakne atimu


Mung pengen ngandani

Sadar aku du seleramu saiki

Mung pengen negesi

Ati- ati yen kangen kabari

Home