Artist : Yeni Inka - Pacaran Karo Aku Rabine Ro Kancaku
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:28
View : 120K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Pacaran Karo Aku Rabine Ro Kancaku

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku

Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan

Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe

Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe

Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae

Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku

Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan

Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe

Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe

Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae

Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku

Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan

Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Nangis batin iki rasane kelingan kowe

Tresnoku sing gede malah mbok gawe awe-awe

Yen wes ora sayang mending kowe ngomongo wae

Saiki lorone tak terimo dewe

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku

Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan

Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Pacaran karo aku, rabine ro koncoku

Teririsnya hatiku, nerimo undanganmu

Biyen mbok celuk sayang, saiki dadi mantan

Janji ke pelaminan, ternyata jadi tamu undangan

Ternyata jadi tamu undangan

Home