Artist : Vita Alvia - Ranompo Balimu
Title : Navira Production
Duration : 06:34
View : 12.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Ranompo Balimu

Rembulan wengi iki ngelingake koe
Sing biyen ngancani susah lan senengku
Koe tau janji, janji sehidup semati
Karo aku sing tenanan iki

Aku sayang koe, raono liyane
Tanpo tak sadari netes eluh iki
Aku kurang opo nganti koe iso tego
Ninggal lungo, milih karo wong liyo

Yen koe getun, ojo bali karo aku
Aku wes ra nompo balimu ning uripku

Koe ra ngerti perasaan iki
Ajur mumur tok larani
Koe ra ngerti perjuangan iki
Mung tok anggep angin wengi

Cukup aku sadar diri
Mugo koe oleh ganti
Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki

Aku kudu kuat ati
Aku lilo nompo kabeh iki
Tak kuatke atiku masio wes ra karo koe
Tresno iki ora iso dadi siji

Home