Artist : Yeni Inka - Ojo Goblok Mencinta
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:30
View : 26K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Ojo Goblok Mencinta

Ojo gampang mikir tentang cinta

Mengko ndak malah luka

Ojo gampang mikir tentang cidro

Mengko ndak malah loro


Urip mung sepisan

Mbok yo di gawe gampang


Kabeh iki wes ono dalan

Awak dewe ning ndunyo

Iki mung wayang

Kabeh uwis diatur dalang


Ojo nangis mergo tresno

Ojo goblok mencinta

Nek gejeron mengko malah luka


Loske wae jo di pikirke

Kabeh ono dalane

Happy aja lupakan yang

Menyakiti kita

Urip mung sepisan

Mbok yo di gawe gampang


Home