Artist : Putri Kristya - Ngamen 5
Title : MUARA BINTANG
Duration : 05:42
View : 11.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Ngamen 5

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
Ombenane es jus melon karo susu
Saiki aku nembe ngerasakno

Pacaran karo wong Kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

Home