Artist : Salsha Chan - Runtah
Title : PERDANA RECORD
Duration : 06:06
View : 38.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Salsha Chan - Runtah

Panonna alus, irung alus, biwir alusDitempo ti hareup ti gigir mani mulusNgan hanjakal pisan kalakuan siga sétanGunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa, Jang OmanBisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cauHuntuna bodas tipung tariguBiwir beureum-beureum jawér hayamPanon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?Géblég hirup daék jadi runtahUlah bangga bisa gunta-ganti jaluKomo jeung poho dibaju

Panonna alus, irung alus, biwir alusDitempo ti hareup ti gigir mani mulusNgan hanjakal pisan kalakuan siga sétanGunta-ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?Sigana mah ngarasa asa aing hadé rupa meureun, Jang OmanBisa payu ka sasaha tungtungna jadi cilaka

Kulit kelir konéng cangkang cauHuntuna bodas tipung tariguBiwir beureum-beureum jawér hayamPanon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut dimumurah?Géblég hirup daék jadi runtahUlah bangga bisa gunta-ganti jaluKomo jeung poho dibaju

Home