Artist : Yeni Inka - Iseh Dewe
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:28
View : 62.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Iseh Dewe

Yen kowe takon aku
Ngopo aku iseh dewe
Mergo sing neng atiku
Yo mung ono kowe

Ra gampang ngelalekne
Kabeh kenangan e dewe
Butuh tenogo lan wektu
Sampai semuanya berlalu

Mungkin kowe iso golek penggantiku
Nanging tak pastekne
Raono tresno sing koyo tresnoku

Kowe ojo ngomong tresno yen akhire lungo
Kowe ojo ngomong sayang yen akhire ngilang
Tulung mesakno atiku sing wes kadung jeru
Nresnani awakmu

Atiku wes kadung tresno mung mbok gawe loro
Atiku wes kadung sayang mung mbok anggep gampang
Snajan atiku kelangan tak nggo pengalaman
Ben ojo terulang

Home