Artist : Rosynta Dewi - Rasah Nyangkem
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:08
View : 1.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Rosynta Dewi - Rasah Nyangkem

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripku
Yen seneng sawangen
Yen Ra seneng rasah nyangkem

Dadi menungso mung sak dremo nglakoni
Kabeh nduwe duso Kowe rasah melu mbiji
Susah mbok keploki, wayah seneng mbok rasani
Mending kowe anteng malah nyeni

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripku
Yen seneng sawangen
Yen Ra seneng rasah nyangkem

Kabeh wes ono sing ngatur
Penting kerjo ora nganggur
Lurus ojo menggok jalur
Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe
Ojo Seneng nyepelekne
Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Dadi menungso mung sak dremo nglakoni
Kabeh nduwe duso Kowe rasah melu mbiji
Susah mbok keploki, wayah seneng mbok rasani
Mending kowe anteng malah nyeni

Urusono urusanmu
Rasah ngurusi uripku
Yen seneng sawangen
Yen Ra seneng rasah nyangkem

Kabeh wes ono sing ngatur
Penting kerjo ora nganggur
Lurus ojo menggok jalur
Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe
Ojo Seneng nyepelekne
Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Kabeh wes ono sing ngatur
Penting kerjo ora nganggur
Lurus ojo menggok jalur
Insyaallah Urip makmur

Urip kui mampir ngombe
Ojo Seneng nyepelekne
Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Kabeh kabeh mbok pamerke
Yen mati budalo dewe

Home