Artist : Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 05:49
View : 74.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Syahiba Saufa - Tak Ikhlasno

Sepine wengi iki ngeridu ati
Seng tansah kelingan sliramu, kowe ninggal aku
Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane

Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine
Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane, oh

Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Ademe howo iki, nggowo loro sing kang nyoto
Mergo nyawang kowe gandeng karo liyane
Yen pancen iki wis garise, aku ikhlas lahir batine

Kabeh kudu tak lalekke, masio abot sanggane
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase
Ra sepirone loro ati iki amergo ditinggal pergi
Tapi loro ati iki amergo dikhianati

Yen pancen uwis garise kowe gandeng karo de'e
Mung dungoku mugo langgeng saklawase

Home