Artist : Happy Asmara - Bakoh
Title : Happy Asmara Music
Duration : 04:26
View : 75.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Bakoh

Bingung atiku, bungah opo susah

nggrundel ning ati ora tak roso

tulus atiku bakal tak perjuangne

masio kowe mbagi ati ning liyane


nglampahi takdire gusti


tak pendem ning ati

kapan kowe ngerti 

bakoh atiku nompo loro

modal bakoh kabeh tak terjang

dinggo kowe wong sing tak sayang


Bingung atiku, bungah opo susah

nggrundel ning ati ora tak roso

tulus atiku bakal tak perjuangne

masio kowe mbagi ati ning liyane


nglampahi takdire gusti


tak pendem ning ati

kapan kowe ngerti 

bakoh atiku nompo loro

modal bakoh kabeh tak terjang

dinggo kowe wong sing tak sayang


tak pendem ning ati

kapan kowe ngerti 

bakoh atiku nompo loro

modal bakoh kabeh tak terjang

dinggo kowe wong sing tak sayang

Dinggo kowe wong sing tak sayang

Home