Artist : Yeni Inka Ft. Lagista - Roso Atiku
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:10
View : 730
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. Lagista - Roso Atiku

Elingo gek semono

Aku ngucapake tresno

Ora nyongko, ora ngiro

Kowe nompo roso kulo

Saiki bebarengan


Ngadepi kabeh pacoban

Amung kowe, ra liyane

Sing tak jogo selawase

Takkan pernah terganti

Roso atiku iki


Matur suwun wis ngancani aku

Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Mung siji pesenku nggo awakmu

Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe

Mergo tresnaku ro kowe selawase

Tak jaluk kowe ojo sumelang


Tresnoku ora bakal ilang

Saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban

Amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase

Takkan pernah terganti roso atiku iki

Matur suwun wis ngancani aku

Esem lan guyumu gawe bungah atiku

Mung siji pesenku nggo awakmu

Tulung ojo ninggalke aku


Aku rabakal ninggalke kowe

Mergo tresnaku ro kowe selawase

Tak jaluk kowe ojo sumelang

Tresnoku ora bakal ilang

Matur suwun wis ngancani aku

Esem lan guyumu gawe bungah atiku


Mung siji pesenku nggo awakmu

Tulung ojo ninggalke aku

Aku rabakal ninggalke kowe

Mergo tresnaku ro kowe selawase


Tak jaluk kowe ojo sumelang

Tresnoku ora bakal ilang

Tresnoku ora bakal ilang

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Iwan Fals - Desa

Zivilia - Layla Majnun

Yovie & Nuno - Sampai Akhir Waktu

Ungu - Seperti Bintang

Rara Lida - Ditikam Asmara

Home