Artist : Intan Chacha - Tembang Kangen
Title : Milady Record
Duration : 05:50
View : 2.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Intan Chacha - Tembang Kangen

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis

Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis

Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku

Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu


Sumilire angin tansah ndudut kalbu

Roso kang tak empet agawe loro dodoku

Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo

Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi


Liwat tembang kangen aku titip tresno

Opo pancen sliramu uwis ora kroso

Liwat tembang kangen aku titip sayang

Tresnaku mring sliramu ora biso ilang


Opo lali, opo pancen wis ra ngerti

Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni

Ngenteni balimu endah manise esemmu

Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis

Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis

Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku

Suwung jroning uripku yen ora ono sliramu


Sumilire angin tansah ndudut kalbu

Roso kang tak empet agawe loro dodoku

Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo


Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi

Liwat tembang kangen aku titip tresno

Opo pancen sliramu uwis ora kroso

Liwat tembang kangen aku titip sayang


Tresnaku mring sliramu ora biso ilang

Opo lali, opo pancen wis ra ngerti

Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni

Ngenteni balimu endah manise esemmu

Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku

Home