Artist : Syahiba Saufa - Ngelabur Langit
Title : Golden Management
Duration : 04:54
View : 66.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Syahiba Saufa - Ngelabur Langit

Nabur uyah nong segoro

Sing ono artine paran paran

Podo koyo ngelabur langit

Manasi geni

Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Home