Artist : Mahesa & Nella Kharisma - Luntur
Title : Nella Kharisma - Topic
Duration : 05:01
View : 12.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Mahesa & Nella Kharisma - Luntur

Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.
ADVERTISING


Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.

Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Sing kiro ono maning, roso welas
Sing kiro ono maning, roso ngeman.
Mergo riko sing koyo bengen maning.

Wis sing ono cerito, tentrem nong batin
Wis sing ono cerito, angete roso.
Riko wis kegowo amuk hang kenemenen.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.
Luntur welas isun nong riko,
Sing ono ati maning kanggo sun nyepuro.
Emong isun rasakno maning,
Tatu hang loro mergo riko emong isun loro.

Home