Artist : Difarina Indra Adella Ft. Fendik Adella -taman Jurug
Title : Henny Adella
Duration : 05:52
View : 153.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Indra Adella Ft. Fendik Adella -taman Jurug

ning kuto solo, muda lan mudi
ing taman jurug ing pinggir bengawan solo
muda Ian mudi, awan Ian mbengi
do suko-suko nanging ojo ngiket Janji

cahyaning bulan nrajang pucuk ing cemoro
angin kang teko sasat nggowo gending tresno
banyu bengawan sinorot cahyaning bulan
lir sewu dian alerap nggugah kenangan

ngersakne nopo, mung sarwo ono
ning taman jurug taman endah kuto solo
papan kreasi, muda lan mudi
Sing tuwo-tuwo welinge ojo nganti lali

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

DJ SAYA BUTUH SEORANG DOKTER

Yeni Inka - NOAH - Yang Terdalam

Syahrini – Cinta Sendirian

Esa Risty - Lali Janjine

Alvi Ananta - Rabi Loro

Anita Conan - Angel

Home