Artist : Dini Kurnia Feat Yoga Kendang - Tresnomu Lungo
Title : DHESTA MUSIC
Duration : 07:23
View : 21.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dini Kurnia Feat Yoga Kendang - Tresnomu Lungo

Dalem, Mas Sigit?(Yoi, Rel) yoi(Persembahan terbaru dari Farel, ARD)

Suwi ora ketemuApa kowe ora kangen aku?Aku sik nyandhang status bojomuSenadyan adoh papan dunungmu

Pamitmu lunga mung sedelaRa nganthi suwi bakal tekaNanging nyatane kuwi mung caraTresnamu ngadoh, tresnamu lunga

Telung rendeng, telung ketigaKowe ra ana tekaAkeh swara, akeh ceritaNing kana kena gudha

Musim pari wis ganti dheleAti remuk rasaneSabarku ngenteni tekamuJebul ra ana artine

Nggak gimana-gimana(Ra ana artine ya, Mas Farel, iki?) Jueru, jueru(Jueru, kesel lho, ya)(Masuk!)

Suwi ora ketemuApa kowe ora kangen aku?Aku sik nyandhang status bojomuSenadyan adoh papan dunungmu

Pamitmu lunga mung sedelaRa nganthi suwi bakal tekaNanging nyatane kuwi mung caraTresnamu ngadoh, tresnamu lunga

Telung rendeng, telung ketigaKowe ra ana tekaAkeh swara, akeh ceritaNing kana kena gudha

Musim pari wis ganti dheleAti remuk rasaneSabarku ngenteni tekamuJebul ra ana artine

Telung rendeng, telung ketigaKowe ra ana tekaAkeh swara, akeh ceritaNing kana kena gudha

Musim pari wis ganti dheleAti remuk rasaneSabarku ngenteni tekamuJebul ra ana artine

Huh(Kesel, ya?)

Home