Artist : Yeni Inka - Kulonuwun
Title : Henny Adella
Duration : 06:05
View : 144.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Yeni Inka - Kulonuwun

kulonuwun, tekaku arep nakoni

iseh arep nglarani opo wes lali

abang getihe ati durung mari


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


maturnuwun, pun tau teko ning ati

meski akhire kowe mblenjani janji

wes cukup aku ra pingin mbaleni


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang


pangapuro, aku sing milih lungo

ngranggeh angen-angen karo tresno anyarku

aku wes tenanan, kowe mung dolanan

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki pantes dikenang

mbiyen kowe tak sayang, saiki dadi kenangan

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Peterpan - Di Balik Awan

GuyonWaton - Perlahan

Fatin - Jingga

Lutfiana Dewi - Lemah Teles

Sasya Arkhisna - Leda Lede

Yeni Inka - Kangen Setengah Mati

Home