Artist : Rosynta Dewi - Iya Makasih Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:18
View : 5.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Rosynta Dewi - Iya Makasih Ft. Bintang Fortuna

Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih mundur wae


Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu raiso dadi pilihan atimu


Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih mundur wae


Kurang opo usahaku dinggo kowe

Opo-opo mesti tak korbanke

Nanging aku sadar diri

Aku mung badutmu

Raiso dadi pilihan atimu


Kowe wes nyaman karo wong liyo

Aku mung iso ndungakno

Kanggo kebahagiaanmu

Karo tresno anyarmu


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih

Mundur wae


Jane sing tok goleki

Spek koyo ngopo to ri

Aku sing ming modal tresno

Kok tok anggep ora ono


Morat marit atine

Kadung ndlosor kahanane

Dada sayang aku milih mundur wae


Dada sayang aku milih mundur wae

Home