LORO PIKIR (Dino - Dino) - Esa Risty

Duration: 5:19

MP3 size: 5.19 MB

Lirik LORO PIKIR (Dino - Dino) - Esa Risty

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Dino-dino riko suguhi warang
Dino-dino sing tau riko sayang
Roso ngersulo ngemuli njero ati
Keroso jeru nancep nong dodo iki

Kahanan njero ati riko gawe sepi
Sampek sing biso meremaken moto iki

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Dadi loro pikir dadi bingung ati
Dung sing dianggep buangen isun iki
Timbang batin isun kesekso roso
Timbang ngenes dewekan kepulo soro

Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo
Sun nerimo dung kelangan welas riko
Masio mageh ninggal roso nong njero dodo

Home