Download Lagu Mister Mendem - Fendik Adella ft Yeni Inka MP3

Mister Mendem - Fendik Adella ft Yeni Inka

Duration: 6:26

MP3 size: 6.26 MB

Lirik Mister Mendem - Fendik Adella ft Yeni Inka

PR :
Aku wis kondho, ciu marakke ciloko
Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur
Wis tak kandani, yen vodka marakke lali
Bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir..

LK :
Ora tak gagas, penting sih so tuku beras
Ora tak anggep, penting anak bojo wareg
Ojo’ muna-muni, nuturi koyo kiai
Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe..

PR :
Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi
Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni..
LK :
Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku
Pancene bener kandamu , mergo mendem ngrusak awakku..

PR :
Yen wis mari, konco-konco dipamiti
Sukur bage, mendem do ditinggalake..
LK :
Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal
Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat..

Reff :
Kembali ke atas…

Home