Download Lagu Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Ojo Njaluk Pegat MP3

Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Ojo Njaluk Pegat

Duration: 5:2

MP3 size: 5.2 MB

Lirik Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Ojo Njaluk Pegat

Pancene bener kandane Pak Sandi
(Kondo opo to Pak Sandi? Kondo opo?)
(He-he?), (Rungokno)
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok jejepi

Sebab kakean cangkem (Yo ben lambene loro)
Dadi wong wedok, jo cerewet dik
Karo wong lanang (Yo mesti wae)
Ora mbok ingoni, ora mbok openi

Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng kelon mas
Ojo moro tangan (Wuu-haa)

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka (Bukak sitik, he)
Kelonan nomer siji
Mergawe nomor pitu
Mangan watu

Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Cek nggantenge raimu kui (Raimu dewe kui)

Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat
Pegaten wae to mas

Ojo nekat dik
Ojo-ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang

Pancene bener kandane Pak Sandi
(Kondo opo meneh Pak Sandi? Kondo opo?)
(He-he?)
Remuk kabeh dadi bojomu
Mbendinane mbok keplaki
Mbok gepuki, mbok pisuhi

Sebab kakean cangkem
Dadi wong wedok (Pancen), jo cerewet dik (Manut)
Karo wong lanang (Yo mesti wae)
Ora mbok ingoni, ora mbok openi

Wani rabi mas
Kudu tanggung jawab
Yen jek seneng iku-iku, mas
Ojo moro tangan

Melarat tak belani
Mbambungo tak openi
Opo ngene dibuka (Bukak sitik, he)
Kelonan nomer siji
Mergawe nomor sewu
Mangan untu (Untu kuning sopo sing doyan)
(Ora tau sikatan og)

Nganggur taun taunan
Mangan rak melok adang
Tak pesekke irungmu (Pesek titik, nyoh)
Aku wis ora kuwat
Cepet golekno surat
Ndang di pegat

Ojo nekat dik (Pie)
Ojo-ojo njaluk dipegat
Sebab pegatan saiki surate larang (Oalah yowes)
Sebab pegatan saiki surate larang

Home