Nella Kharisma - Mindo Loro

Duration: 06:01

MP3 size: 06.01 MB

Lirik Nella Kharisma - Mindo Loro

Sing biso sun endekno
Mbebeng eluh banyune moto
Sing biso sun nyepuro


Dosan riko

Ipat-ipat atinisun loro
Sing bakal percoyo maning
Bareng riko awak isun gering
Tibo gulung koming

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro

Sing biso sun endekno
Mbebeng eluh banyune moto
Sing biso sun nyepuro
Dosan riko

Ipat-ipat atinisun loro
Sing bakal percoyo maning
Bareng riko awak isun gering
Tibo gulung koming

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro

Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Nyingkriyo... (nyingkriyo)
Ngadoho... (ngadoho)
Minggato...
Emong isun mindo loro
Home